Вижте какво вещаят звездите за седмицата според  хороскопа на Алена

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според  хороскопа на Алена
Коментари Харесай

Какво те чака в следващите дни

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно  хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “

Овен

Търпението и старанието, положени в предишното, ще дадат резултат и може да постигнете нещо, което сте желали, само че по някаква причина не сте получавали до момента. Основната рекомендация към вас е да не се вкопчвате в нищо и да се опитате да бъдете малко по-гъвкави.

Телец

Няма да ви бъде скучно – предстоят ви забавни събития и прекарвания. Има голма възможност да пътувате, да се срещате с повече хора или да предприемете някаква смяна. На някои от вас ще ви се наложи да придобият нов, изцяло друг опит., само че това по никакъв начин няма да ви тормози.

Близнаци

Звездните въздействия ще открият пред вас чудесната опция да извършите позитивни промени в работния си график, в дневния си режим или в питателните си привички. Целта е да живеете по-здравословно и по-балансирано. Тази рекомендация важи най-много за тези от вас, които са претрупани с работа и са подложени на поголям стрес.

Рак

За някои от вас идните събития ще бъдат съдбовни и ще имат значими последици в дълготраен проект. Ако би трябвало да се откажете от нещо, значи такава е волята на ориста – съпротивата единствено ще усложни обстановката. Опитайте се да се адаптирате към измененията.

Лъв

Ако очаквате всичко да тече умерено, а всекидневието ви да бъде монотонно, ще се разочаровате. Както се споделя, топката ще бъде у вас и от вашите реакции ще зависи кокло ще се случва. Ще би трябвало да взимате решения, да водите по-трудни диалози и да вършиме взаимни отстъпки. Едно е несъмнено – ще би трябвало да се ангажирате с някаква позиция.

Дева

Ще бъдете доста отдадени на задачите си и има огромен късмет да бъдете задоволени от постигнатото. За работа, кариера и пари тъкмо в този момент надали има учредения да се притеснявате, изключително в случай че сте по-амбициозни и полагате труд – в тези области всичко ще върви безпрепятствено и ще се радвате на финансова непоклатимост.

Везни

Мислите на доста от вас ще се въртят към парите – ще умувате по какъв начин да ги разпределите по-добре, по какъв начин да посрещнете някои разноски и по какъв начин бихте могли да увеличите приходите си. В понеделник бъдете изключително деликатни, в случай че на дневен ред излязат сходни въпроси – мислете практично и не взимайте решения под въздействие на страсти.

Скорпион

Ще се почувствате облекчени, тъй като някои грижи ще останат в предишното. Действайте умерено и гледайте напред – ще започнете малко по малко да си отдъхвате и да се стабилизирате финансово. Ремонтните действия, които сте почнали, също ще вървят елементарно – без ненужно изнервяне и закъснение.

Стрелец

Работата ще ви спори, ще довеждате започнатото до сполучлив край и ще преодолявате провокациите по-лесно от нормално. Ще имате триумф в делата си, тъй че търсете нови благоприятни условия да разширите това, което към този момент сте основали, да се развивате и да се усъвършенствате. Дните от вторник до четвъртък са изключително удобни за бизнес и за финансови каузи.

Козирог

У вас може да се породи чувството, че предишното по някакъв метод ви припомня за себе си – да вземем за пример да срещнете човек, с който сте имали връзка, да се върнат предходни усеща или да се окаже, че не сте довършили нещо значимо. Обърнете внимание на тези значи – те сочат, че има още какво да извършите, преди да оемете напред. В служебни отнощшение седмицата е доста удобна за вас, стига да сте крепко стъпили на земята.

Водолей

Темата за истината, която беше водеща за вас през миналите дни, ще продължи да ви занимава. Каквото и удостоверение да търсите, ще усещате нуждата да извършите някои промени, тъй че да останете правилни на себе си. Добрата вест е, че сътрудникът, приятелите и познатите ще ви окажат нужната поддръжка.

Риби

Астрологичните въздействия ще ви дадат късмет да преодолеете някои страхове и безпокойства, и то относително елементарно – без да ви връхлитат катаклизми. За да си помогнете, пробвайте се да не реагирате импулсивно, а си освободете нужното време,за да обмислите какво тъкмо се случва. Има възможност първосигналната ви реакция да е предизвикана от някакво безпокойствие.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР